Колеги няколко дни рано сутрин ако ми е била вдигната ръчната нощес и на сутринта ми блокира едната гума. Днес вечерта ми омекна педала на спирачката и почти не спира. Намирам се в студентски някакви предполовения какво може да е и добър сервиз в околността?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със спирачките!!! - помощ
Collapse
X
-
Как е нивото на спирачната течност? Ако си карал с блокирало колело продължително време и сега е намаляла може по логичен път да си обясниш какво е станало. Ако си е ок - нямам идея.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Колеги,
проблема не е във Вашия автомобил а е конструктивна недомислица, породена от порива да се пестят пари в пройЗводството на колата. Проблема е поЗнат на Фиат има го във всички 147,156,166 и ГТ. Нещата могат и до там да стигнат да ти блокира Заден спирачен апарат. На нашта Алфа която е 2004 год и в момента на 69000км. ръчната като е дръпнеш не се връща напълно и греят Задните спирачки. В сервиЗа я оправиха с ЧУКи ме посъветваха да не я полЗвам или да сменя въжетата. Сега блокира и Заден ляв апарат, както каЗах проблема им е ясен на Фиат , и си имат Репаратурен Кит който във виена струваше 35 евро на апарат и 160 евро труд
Comment
-
Re: Проблем със спирачките!!! - помощ
Тая работа си е за сервиз-аз ти препоръчвам Вантотрейд, за да не го "оправят" с чук и тел. Иначе всеки ще ти разтяга локуми и полза нулева.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DJracemanА защо ги вдигате тия ръчни не ми е ясноЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoПървоначално публикувано от DJracemanА защо ги вдигате тия ръчни не ми е ясно
Comment
-
Господа, мисля 4е на колегата му стана ясно 4е не трябва да дърпа спира4ката зимно време!Дайте да му помогнем с някакъв съвет!Според мен за да е мек педалът трябва от някъде да има те4 на спира4на те4ност(Погледни около гумите от вътрешната страна).Отстрани те4а и обезвъздуши!156 2,4jtd 99г
Comment
-
Re: Проблем със спирачките!!! - помощ
някои може ли да даде съвет какво да правя. В мокро време ми светка лампата за АБС и не работи, после след няколко дни нещо изсъхва и АБС-а пак си работи. Така няколко пъти и сега няма оправия(лампата не гасне -АБС нямам)
Comment
Comment